Aktuális

Gránátot talált otthonában István, azt mondták neki, 30 napon belül elviszik

Alaposan megdöbbent a pécsi Fáth István és családja, amikor egy ártatlannak tűnő bontási munkálat közben éles lőszereket és szovjet gránátot találtak otthonukban – írja a Blikk.

István azonnal hívta a rendőrséget és a tűzszerészeket, amikor a bontási munkálatok közben gránátot talált otthonában. A férfi nagyon meglepő választ kapott, ugyanis a lőszert egy hónapon belül szállítják csak el tőle – írja a Blikk.

“Nemrégiben elkezdtem lebontani egy régi ingatlanom, hogy megkezdődhessen az építkezés. Épp a nádtető födém megbontását végeztük, amikor közel két méteres magasságból lőszerek és gránát hullott a földre, egészen pontosan egy kézigránát, közel száz darab lőszer, lőpor, plasztik robbanóanyag, mondanom sem kell, mindegyik éles” – mesélte István.

Fotó: blikk.hu
Fotó: blikk.hu

“Pár kép alapján megállapították, hogy B kategóriás robbanóanyag, így annyira nem veszélyes, ezért majd 30 napon belül jönnek érte. Közölték, hogy gondoskodjunk az őrzéséről, esetleg értesítsük a polgárőröket” – mondta a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top