Aktuális

Füstbe ment a nagy velencei ékszerrablás

Két füstbombát robbantottak fel eddig ismeretlenek a velencei Szent Márk téren, hogy a füst jótékony takarásában kiraboljanak egy ékszerboltot. A filmes klisé nem jött be, a füst nem volt elég sűrű.

Fehér füst lepte be a velencei Szent Márk teret, miután egy rablóbanda tagjai két füstbombát hoztak működésbe a téren. Egyet a harangtorony lábánál, egy másik egy közeli kávéház teraszánál. Míg mindenki a füstöt nézte, két férfi a közeli Missiaglia ékszerüzletbe próbált behatolni.

Olasz sajtóértesülések szerint a kávéházi terasz egyik asztalánál ülő vendég vette észre a betörni készülő férfiakat. A kávéházi vendég kiabálására a Szent Márk téren járőröző rendőrök az ékszerbolt felé  rohantak. Ezt követően  a két férfi eltűntek a tömegben. 

Az olasz hatóságok a Szent Márk tér videokameráinak felvételei segítségével igyekeznek azonosítani a banda tagjait, és követni menekülési útvonalukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top