Aktuális

Megszökött a házi őrizetből, keresik a rendőrök

A lábára szerelt nyomkövetőt lefeszítve megszökött a házi őrizetből Kozák Ali Budapesten. A 31 éves pocakos férfi bordó színű melegítőalsóban és zöld színű dzsekiben szökik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított fogolyszökés bűntett elkövetése miatt Kozák Ali ellen. A Budai Központi Kerületi Bíróság által elrendelt házi őrizetben lévő 31 éves férfi március 15-én 4 óra 55 perc körüli időben a Budapest VII., Kisdiófa utcai lakhelyén a lábára helyezett nyomkövető eszközt levágta, majd elszökött – számolt be a police.hu. A rendőrség körözést adott ki ellene.

Kozák Ali körülbelül 160-165 centiméter magas, pocakos, zömök testalkatú férfi. Utolsó ismert ruházata: zöld színű dzsekit, bordó színű melegítőalsót és fekete cipőt viselt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen szereplő Kozák Alit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top