Aktuális

Új barátainak adta szülei 25 millióját egy fiatal

Szülei garázsban tartott megtakarításából lopott el apránként 25 millió forintot egy kaposvári férfi, amit barátaival elköltöttek. Jutott belőle lakástörlesztőre, új autóra és prostituáltra is.

Egy huszonkét éves kaposvári férfi apránként megszabadította szüleit 25 millió forinttól, amit a felmenők pusztaszemesi házuk garázsában tartottak. A pénzt a fiatal a mindössze néhány hónapja ismert “barátaival” elköltötte.

A huszonötmillió forintból a napi szükségleteik fedezése mellett lakásrészletet fizettek be, személygépkocsit vásároltak, szobákat béreltek egy panzióban, és igénybe vették egy nő szexuális szolgáltatásait is a lopással és bűnpártolással meggyanúsított elkövetők.

Fotó: police.hu
Az egyik új barát – Fotó: police.hu

Az ügyben hat embert tartóztatott le a rendőrség, közülük hárman kerültek előzetes letartóztatásba. A házkutatások során a pénz megmaradt részét a zsákmányból vásárolt több tárggyal együtt lefoglalták a nyomozók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top