Aktuális

Rablóbandát fogtak el a Margitszigeten

Rettegésben tartotta a rablóbanda a Margitszigetet. A rendőrség mindkét oldalról lezárta a szigetet, és egy órán belül elfogták az elkövetőket.

Egy órán belül elfogta a rendőrség azt a tízfős, fiatalokból álló csoportot, amely egymás után kétszer is rabolt a Margitszigeten péntek éjszaka – számolt be a police.hu.

A banda tagjai először megvertek egy férfit, és elvették a sapkáját, a szemüvegét, illetve a készpénzét, majd egy háromfős csapatra támadtak rá cigarettáért. Közülük egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett. 

A gyors rendőri intézkedést követően a Margitszigetet mindkét oldalról lezárták és 1 órán belül kézre kerítették az elkövetőket. A rendőrök az elfogott tíz főt előállították az angyalföldi rendőrkapitányságra, és közülük hét személyt gyanúsítottként hallgattak ki. Ellenük csoportosan elkövetett rablás és súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárás. 

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A gyanúsítottakat a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.​

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top