Aktuális

Autóval lepték meg kollégái a fiút, aki minden nap 15 kilométert gyalogolt a munkába

"Soha senki nem tett értem még ilyet. Elsírtam magam, pedig nem vagyok érzelgős típus" – mondta a fiú, miután átadták neki a kulcsokat.

Az amerikai Derrick Taylor 14 éves korától kezdve, vagyis ötödik éve dolgozik, hogy keresetével támogassa beteg édesanyját. A most 19 éves fiú az utóbbi másfél évben az UPS csomagküldő szolgálat csapatát erősíti, ahol kollégái felfigyeltek Derrick rendkívüli körülményeire.

Mint kiderült, a fiatalember még soha nem késett a munkából, pedig van, hogy a műszakja hajnali négykor kezdődik, 15 kilométerre lévő otthonából pedig minden áldott nap gyalog indult útnak. Derrick elárulta, régi vágya volt egy autó, de egész mostanáig sehogy sem tudott összespórolni annyi pénzt, hogy vegyen egyet. “Mindig volt helye a pénznek otthon” – magyarázta.

Autóval lepték meg kollégái a fiút, aki minden nap 15 kilométert gyalogolt a munkába

A fiatalembert kollégái segítették ki: 1100 dollárt gyűjtöttek az autóra, amit egyik nyugdíjba vonult kollégájuk ajánlott fel a jó célra. Az autót Derrick szerdai műszakjának lejárta után adták oda neki, amiről videót is készítettek.

 

Olvass még több megható történetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top