Aktuális

Pult alól adta a potencianövelőt és az antiösztrogént

Illegális gyógyszereket, potencianövelőt és teljesítményfokozókat árult pult alól egy pécsi férfi, aki hivatalosan egy táplálékkiegészítő-boltot üzemeltetett a baranyai megyeszékhelyen.

Egy kábítószerügy kapcsán került a pécsi rendőrök látókörébe a 26 éves szerkereskedő, aki épp kábítószert adott át egy nőnek Pécs belvárosában, amikor lekapcsolták. A férfi táplálékkiegészítőket forgalmazó boltjában tartott házkutatás alatt potencianövelőket, közel 150 ampulla injekciót és több mint 500,  anabolikus szteroidokat és antiösztrogén szereket tartalmazó tablettát találtak – írja a ugyeszseg.hu.

A lefoglalt tabletták, illetve szerek Magyarországon forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkező, illegális gyógyszerek, melyek azért is veszélyesek, mert nincsenek hivatalos adatok arról, hogy milyen körülmények között gyártották őket, pontosan mi a hatásuk, esetleges mellékhatásuk, és milyen módon reagálhatnak esetleg más gyógyszerekre.

A férfinek egészségügyi termék meghamisítása mellett kábítószer birtoklásának bűntette miatt is felelnie kell, miután a rendőrök drogot találtak az autójában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top