Aktuális

Ez történik ma, Jessica Biel szülinapján

Budapesten péntek reggel 06:24-kor kel fel a nap, és 17:27-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. III. 3.

Ezen a napon:

1870-ben az amerikai kormány megkezdi az indián törzsek rezervátumokba telepítését. 1982-ben Jessica Biel szülinapja. 1990-ben Ózdon a magyar vaskohászat történetének legnagyobb balesetében 13-an vesztik életüket. 1991-ben Észtországban és Lettországban népszavazást tartanak, melyen a polgárok nagy többsége a Szovjetuniótól való függetlenségre szavaz.

Ez történik ma, Jessica Biel szülinapján

A nap mottója:

“A gyermetegség nem más, mint komolyan viszonyulni a semmiségekhez meg azokhoz az őszinte érzésekhez, amelyeket a semmiségek ébresztenek. A gyermetegség feltétlenül öntudatlan érzés. Ha a felnőtt egy adott pillanatban felfogja saját gyerekességét, és folytatja a játékot – egy pillanat alatt máris kényeskedő, kellemetlen lénnyé változik. De az öntudatlan gyermetegség elbűvölő.”

Ljudmila Ulickaja

Névnap:

Március 3-a Kornélia, Frederik, Frigyes, Gunda, Irma, Kámea, Kamilla, Kornél, Kunigunda, Oszkár és Ticiána napja.

Március 3-án született:

Hidegkuti Nándor labdarúgó, Bátorfi Csilla asztaliteniszező, Nagy László kézilabdázó, Jessica Biel színésznő

Időjárás:

Nem várható csapadék, a napsütést pedig fátyolfelhők szűrhetik meg. A Dunántúlon több helyen megélénkül a déli szél. Hajnalban helyenként még lehet gyenge fagy, délután 10-15 fok várható.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Dönts, merre tovább. Csak te tudod eldönteni, hogy van-e még értelme a kapcsolatodnak vagy sem. Ne mástól várd a választ.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top