Aktuális

Ez történik ma, Justin Bieber szülinapján

Budapesten szerda reggel 06:26-kor kel fel a Nap, és 17:25-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. III. 1.

Ezen a napon:

1579-ben a magyar papok képzésére XIII. Gergely pápa megalapítja Rómában a Collegium Hungaricumot. 1872-ben az Egyesült Államok Kongresszusa dönt a Yellowstone Nemzeti Park létrehozásáról. 1881-ben a Magyar Távirati Iroda (MTI) alapítása. 1915-ben megindul Budapesten a menetrend szerinti autóbusz-közlekedés. 1994-ben Justin Bieber születésnapja.

Ez történik ma, Justin Bieber szülinapján

A nap mottója:

Sose feledd, hogy gyönyörű vagy egy halhoz képest. Minden nézőpont kérdése!

PewDiePie

Névnap:

Március elseje Albin, Albina, Cseperke,  Dakó, Gyopár, Gyopárka, Leontina, Szecső, Zotmund és Zulejka napja.

Március elsején született:

Thomas Anders énekes, Javier Bardem színész és Justin Bieber énekes.

Időjárás:

Hajnalban hidegfront érkezik. Kora délutánig sokfelé lesz csapadék. Délután nyugat felől egyre több helyen szakadozik fel a felhőzet, keleten maradhat az eső. Az északnyugati szél erős, helyenként viharos lesz. Napközben 7-12 fok várható, hidegfront érkezik. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Úgy tűnik, hogy a családi vacsoránál olyan témák is szóba kerülnek, amelyekről nem szívesen beszélsz. Úgy tűnik, hogy ma durva faggatásnak éled meg a kérdéseket – amelyek talán tényleg faggatózóbbak a kelleténél”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top