Ők a legértékesebb sportolók most Magyarországon

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Listát készített a magyar Forbes magazin a hazai sportolókról aszerint, kit mennyire talált „értékesnek”. A listát – nem meglepő módón – Hosszú Katinka vezeti, de felfért rá Dzsudzsák Balázs és Kenderesi Tamás is.
2017. 03. 01. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Összeállította a Forbes magazin magyar kiadása a legértékesebb magyar sportolók listáját, amit nem meglepő módon Hosszú Katinka vezet, akárcsak tavaly. A Forbes szerint ez egy három olimpiai bajnoki címet hozó év után egyáltalán nem meglepő.  Második helyen a szintén olimpiai bajnok Szilágyi Áron végzett, akit intelligenciája és megnyerő külseje miatt is az egyik legjobban eladható férfi sportolónak tart a Forbes. A harmadik helyre szintén egy többszörös olimpiai aranyérmes sportoló, Kozák Danuta került, aki a legtöbbet kereste valaha olimpiai szereplésével, legalábbis, ami az állami győzelmi prémiumot illeti: eddig 169 millió forintot lapátolt össze ilyen módon.

A Forbes magazin 25-ös listáján 4. helyen szerepel Nagy László kézilabdázó, 5. Gyurta Dániel, 6. Cseh László, míg Dzsudzsák Balázs a 8. helyre került. Babos Tímea teniszező, aki már hárommilliárd dollárt keresett eddig karrirejével, a 13. helyen áll a magazin listáján. Kenderesi „sajtburesz” Tamás, akit lazasága miatt nagyon szeretnek a hirdetők, a 15. helyen áll a listán.

Felfért a listára 24. helyére – egyetlen téli sportolóként – Liu Shaolin Sándor, aki Magyarország első egyéni Eb-aranyérmét nyerte el gyorskorcsolyában.

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus