Aktuális

Hajtóvadászat van Egerben fogolyszökés miatt

A 62 éves férfi egerbaktai lakásán töltötte előzetes letartóztatását, ahonnan ma kellett volna bemennie az egri bíróságon tartott tárgyalásra.

A heol.hu-nak dr. Snellenperger Judit, az Egri Törvényszék sajtószóvivője elmondta: nyilvános tárgyalást tartottak volna ma az egri törvényszéken, ám a harmadrendű vádlott nem jelent meg a helyszínen. A vádlott ellen korábban lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el és nyomkövetővel látták el, a peren ma kellett volna megjelennie. Egerbaktáról el is indult biciklivel, ám vélhetően Egerben a Koszorú utcában levágta magáról a nyomkövetőt és eltűnt.

Hajtóvadászat van Egerben fogolyszökés miatt

A 62 éves F. E. J. harmadrendű vádlott ellen kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás, ez ügyben tartották volna ma a tárgyalást. Egerben a Baktai úton és a Nagykőporos út között teljes útlezárás van, nem engednek senkit a rendőrök tovább. Ugyanez a helyzet a 25-ösön, Kerecsend felé. A bíróság elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen.

Lázár Levente Heves megyei rendőrségi sajtóreferens elmondta: a rendőrök továbbra is keresik a férfit, ellene országos körözést adtak ki fogolyszökés miatt.

A Heol sejtése szerint a körözött személyt 2014-ben fogták el, amikor 12 helyszínen tartottak házkutatást, és közel 147 darab tő kábítószergyanús növény mellett közel 40 kilogramm kannabisztartalmú növényi származékot találtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top