Aktuális

72 éves nénit mentettek ki a lángoló házból a hős rendőrök

A két rendőr az ablakon keresztül hatolt be az égő épületbe, és mentette ki a bajba jutott idős asszonyt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szombaton éjfél előtt érkezett bejelentés egy martfűi lakástűzről. A rendőrök 3 perc alatt a helyszínre értek, amikor is az emeletes ház tetőszerkezete már lángokban állt.

Csiki Szabolcs rendőr főtörzsőrmester és Balassi István rendőr főtörzsőrmester megpróbálták betörni a bejárati ajtót, eközben a ház egyik ablakában észrevettek egy idős asszonyt. A rendőrök az ablakon keresztül hatoltak be a lángoló épületbe, és mentették ki a bajban lévő nénit – számolt be a police.hu. Ezután a járőrök visszamentek a füsttel borított házba, hogy átvizsgálják, nem tartózkodnak-e ott mások is. 

A tüzet az időközben a helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársai oltották el. A mentőszolgálat szakemberei az asszonyt és a rendőröket megvizsgálták, ellátták, a 72 éves nőt füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vitték.

Mint kiderült, a tűz elektromos zárlat miatt keletkezhetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top