Aktuális

Fontos bizonyítékot zártak ki a lúgos orvos perében

Az iratismertetés után megtartotta az ítélethirdetés előtti utolsó tárgyalását a bíróság annak az orvosnak az ügyében, aki lúggal öntötte le szeretője nemi szervét. Az egyik legerősebb tárgyi bizonyítékot viszont visszavonták.

Már több cikkben is foglalkoztunk B. Krisztián ügyével, aki még a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója volt, amikor szeretőjét féltékenységből elkábította, majd nemi szervére maró lúgot öntött, és magára hagyta meghalni annak lakásában. Az ítélethirdetés előtti utolsó tárgyaláson kizárták a bizonyítékok közül azt a fecskendőt, amit a kegyetlen orvos kocsijában találtak a rendőrök a nyomozás alatt – írja a 444.

Az elsőfokú ítéletben négy évet kapó volt kórházigazgató ellen több bizonyíték is szólt, ám a kocsijában talált fecskendő volt az egyik legegyértelműbb. A fecskendőt – ami pont azt a szert tartalmazta, amivel az áldozatot elkábították – annak ellenére zárták ki a bizonyítékok közül, hogy az elsőfokú eljárásnál sem tudta elmondani B. Krisztián, hogyan került a kocsijába, azóta pedig nem merült fel újabb információ ezzel kapcsolatban.

A védelem igen eszement elméletekkel állt elő az ítélethirdetés előtti utolsó tárgyalási napon is. Szerintük most úgy történt az eset, hogy a nőt egy ismeretlen elkábította, majd kirabolta a lakást, majd a félig kábult nő a lakásban kóvályogva forrázta le a nemi szervét. Az orvosszakértők kitartottak azon határozott véleményük mellett, hogy a maradandó károsodást lúg, vagy sav okozta.

Az ügyben várhatóan márciusban mondanak ítéletet másodfokon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top