Aktuális

Újabb részletek derültek ki a pedofil körmendi alpolgármester ügyében

Az 56 éves politikus feleségül akarta venni a 15 éves lányt.

Mint ismeretes, Szabó Ferenc közel 20 évig volt Körmend alpolgármestere, ám lemondott azt követően, hogy egy tinilány szülei feljelentést tettek ellene, ugyanis állításuk szerint az általános iskolai tanárként dolgozó férfi viszonyt folytatott lányukkal, ráadásul a kapcsolat még a lány gyermekkorúsága alatt kezdődött.

Újabb részletek derültek ki a pedofil körmendi alpolgármester ügyében
Szabó Ferenc
Forrás: Youtube

Az évekig tartó kapcsolatra állítólag egy véletlen üzenet derített fényt tavaly karácsony előtt. A botrányra ráment Szabó házassága is. A férfi eltűnt Körmendről, Balatoni nyaralójába menekült.

A Magyar Narancs megtudta, hogy a lány Szabó napközis csoportjába járt, és így többször is kettesben maradtak. Amikor a szülők tudomást szereztek a viszonyról, kivették a napköziből a lányukat, majd másik iskolába is átvitték. Ez azonban nem vetett véget a viszonynak, Szabó ezek után is üzeneteket küldött a lánynak, tavaly karácsonykor pedig megjelent a családnál, és közölte velük, hogy feleségül akarja venni a mindössze 15 éves lányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top