Aktuális

Részeg tinilány ütötte a buszsofőrt Csongrádban

Az idős buszsofőr nem akarta felengedni az erősen ittas állapotban lévő fiatalokat a buszra.

Késő este, az aznapi utolsó járattal indult útnak egy idős buszsofőr a Szeged-Tömörkény útvonalon, amikor egy részeg, fiatal pár felszállt a járműre. Állapotuk miatt  a sofőr nem akart nekik jegyet adni, mire a lány – aki nem látszott még nagykorúnak sem – előbb visító hangon kérdőre vonta, majd háromszor megütötte a vállát. A barátja ekkor lerángatta a buszról, de a lány visszament és arcul köpte a sofőrt – számolt be az esetről a Bors.

Amikor a buszvezető megfenyegette őket, hogy rendőrt hív, elrohantak, közben kis híján elütötte őket az autó. A sofőr végül azért nem hívott rendőrt, mert nem akarta az utasokat hátráltatni. Nagyon megviselték azonban a történtek. 

A járatot üzemeltető DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. úgy nyilatkozott a lapnak, hogy a sofőröknek joguk van kizárni az utazásból azokat, akik botrányosan viselkednek. Bár a cég nem intézkedhet a támadók ellen, de ha a sofőr értesíti a forgalomirányítást, ők megteszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top