Aktuális

Tízszer szúrt a kilenccentis késsel a csabai fiatal

Letöltendő börtönbüntetést kaphat az 23 éves alkohol- és kábítószerfüggő férfi, aki először egy mentőápolót próbált meg megverni, majd élettársát szúrta hasba kilenc centis bicskájával.

Még tavaly májusban került be a békéscsabai kórházba egy 23 éves férfi, aki eszméletlenre itta magát vörösborból. Miután magához tért a kórházban, távozóra fogta volna a dolgot, de az egyik ápoló orvosi utasításra ezt nem hagyta. A 23 éves ekkor egy oxigénpalackot vett magához, és azzal ijesztgette az ápolót, aki földre vitte és ártalmatlanította az ápolásra szoruló fiatalt.

Tavaly augusztusban aztán gyógyszerek és alkohol hatása alatt egy családi veszekedésben 9 centiméteres pengehosszúságú bicskájával tízszer szúrta meg élettársát, aki életveszélyes sérülést szenvedett a késelésben. Ezt látva a férfi egy másik késsel magát is összeszurkálta, majd a kiérkező rendőrök szeme láttára akart kiugrani negyedik emeleti lakásuk ablakán, amit a rendőrök nem hagytak neki.

A 23 éves békéscsabai férfi előzetes letartóztatásba került, őt a Békés Megyei Főügyészség felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével és életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, tetteiért a törvény szerint 2 évtől 12 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top