Aktuális

Ez történik ma, Drew Barrymore szülinapján

Budapesten szerdán reggel 06:39-kor kel fel a Nap, és 17:15-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II.22.

Ezen a napon:

1907-ben lord Baden-Powell megalapította az első cserkészegyesületet. 1975-ben Drew Barrymore születésnapja. 1978-ban fellőtték a GPS rendszer első műholdját.

Ez történik ma, Drew Barrymore szülinapján

A nap mottója:

Kincset találhat, aki keres, a szerelmet hiába keresed, soha meg nem találod. Rátalálsz, talán épp abban a pillanatban, amelyben köznapi dolgok foglalkoztatták lelkedet…

Benedek Elek

Névnap:

Február huszonkettedike Gerzson, Gréte, Grétea, Kövecs, Lándor, Leander, Margit, Pál, Palmer, Pável, Túlia és Zétény napja.

Február huszonkettedikén született:

Bodor Ádám író, Niki Lauda autóversenyző, Szerednyey Béla színész és Drew Barrymore színésznő

Időjárás:

Szerdán felhős idő lesz felettünk, az ország északi és keleti tájain kisebb eső, zápor is lehet, sőt helyenként pára és köd is képződhet. Északkeleten megerősödik a délnyugati szél. Hajnalban -2 és +5, délután 6 és 16 fok várható, északon, északkeleten lesz a leghidegebb, melegfronti hatás mellett.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Egy kicsit zavarnak mások, és sokkal jobban éreznéd magadat, ha ma többet lehetnél egyedül. Ne félj kifejezni ezt a vágyadat, és ne félj elmondani a körülötted lévőknek, hogy egyedüllétre van szükséged”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top