Aktuális

Téglát küldött számítógép helyett a hajdúnánási nőimitátor

Nőnek adta ki magát és internetes adok-veszek oldalakon verte át a vásárlóit egy hajdúnánási férfi.

Egy 18 éves lány feljelentést tett a Polgári Rendőrőrsön 2017. január 23-án arról, hogy egy közösségi oldalon található zárt csoportban nőnek adta ki magát egy férfi, és egy pár női sportcipőt hirdetett eladásra. A lány megállapodott a cipő megvásárlásáról a hirdetővel, és átutalta neki a vételárat a megadott bankszámlaszámra, azonban a terméket nem kapta meg.

A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek, és azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Cs. Zsolt Attilát, akit február 20-án otthonában elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A rendőrök a 21 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és megállapították, hogy 2016. november és 2017. január között további legalább négy hasonló bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható megalapozottan. A nyomozás adatai szerint az egyik esetben számítógépet árult álnéven, és miután a vevő átutalta számára a pénzt, a hajdúnánási lakos egy dobozban téglákat küldött neki.

A férfit kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Cs. Zsolt Attila ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top