Aktuális

Bevásárlóközpontba csapódott egy kisrepülő, mindenki meghalt

Bevásárlóközpontba csapódott egy kisrepülő Melbourne-ben. Helyi idő szerint kedden reggel történt a baleset, a plaza nyitása előtt, így az még szinte teljesen üres volt. A repülőgép öt utasa meghalt.

A kisrepülő háromnegyed órával a bevásárlóközpont nyitása előtt zuhant le, és csapódott az épületbe, ekkor a plaza szinte még teljesen üres volt.

“A gépen öt ember tartózkodott, és úgy néz ki, senki sem élte túl a balesetet” – nyilatkozott Stephen Leane, a helyi rendőrfőnök helyettese, aki azt is elmondta, hogy senki más nem halt meg.

A Beechcraft Super King Air típusú kétmotoros repülőgép Melbourne második legnagyobb repteréről szállt fel Essendonban, és a 255 kilométerre lévő King Islandre indult, de a repülőtér melletti épületre zuhant.

A helyi rendőrség arról számolt be, hogy a pilóta pillanatokkal a baleset előtt hajtóműleállás miatt vészhelyzetet jelentett a légi irányítóknak.

Bevásárlóközpontba csapódott egy kisrepülő

Az ausztrál King Islanden történt a repülőgép-baleset

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top