Aktuális

Fillérekért utalhattok külföldről haza a Facebookon

A külföldön dolgozó magyarok számára igazán különleges lehetőség nyílt a Facebookon. Mostantól egy új alkalmazás használatával fillérekért utalhatnak haza pénzt szinte bárhonnan a világból.

Már Európában is használható a Facebookon keresztüli átutalás. Ezzel az új fejlesztéssel leegyszerűsödik, ráadásul jóval olcsóbb a nemzetközi átutalás. A külföldön dolgozó magyarok mostantól sokkal olcsóbban küldhetnek haza pénzt.

A Facebook Messengeren keresztül elérhető a Transferwise alkalmazás, amelynek segítségével országok között lehet pénzt átutalni. A Messengerbe épülő chatrobottal ismerőseiteknek, a családtagoknak küldhettek pénzt az Egyesült Államokból, Kanadából, Ausztráliából és a legtöbb európai országból Magyarországra, illetve itthonról is használható, de csak nemzetközi viszonylatban. A chatbotot az utalás lehetősége mellett beállíthatjátok, hogy küldjön napi értesítést az árfolyamokról – tudta meg a Pénzcentrum.hu.

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top