Aktuális

Tömegével küldik el az embereket a Telenortól

Megválik magyarországi munkavállalóinak mintegy tíz százalékától a Telenor, a csoportos létszámleépítésről március 14-én tájékoztatják az érintetteket.

Csoportos létszámcsökkentést hajt végre március közepén a Telenor. A Portfolio értesülése szerint 100-120 embert, a vállalat dolgozóinak mintegy tíz százalékát érintheti az elbocsátási hullám. A Telenor üzleteiben és ügyfélszolgálatain ülő munkavállalók nagyobb biztonságban vannak, mint a támogató területeken (pénzügy, marketing, IT) dolgozók, úgy tudni, ezekről a részlegekről küldik el a legtöbb embert.

A norvég cég felajánlja a dolgozóinak, hogy önként jelentkezhetnek a távozásra, vagy áttérhetnek részmunkaidőre is. A Telenor laptoppal, mobilnettel és molbiltelefonnal támogatja az elhelyezkedésben a távozás mellett döntő dolgozóit, ráadásként a jogszabályi kötelezettségeken túlmenően anyagilag is kompenzálja a távozókat.

A telenorosokat március 14-én tájékoztatják arról, hogy kik érintettek a leépítésben.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top