Aktuális

Teljes titokban temetik el Szita Bence gyilkos mostoháját

A börtönben elhunyt Polcz Erikát, Szita Bence egyik gyilkosát az anyja kívánja eltemetni, a gyászszertartást a legnagyobb titokban rendezik.

Az anyja látta utoljára a családtagok közül, és ő is fogja eltemetni a Szita Bence meggyilkolásáért elítélt, három hete a börtönben elhunyt Polcz Erikát. Az illetékes bv-intézetnek kötelessége kiértesíteni a rokonokat a fogvatartott haláláról, azok pedig nyilatkozhatnak arról, hogy rendezik-e a temetést – írja a Bors

A bulvárlap úgy értesült, hogy Polcz Erika anyja titokban akarja megtartani a szertartást. Beláthatatlan követ­kezményektől tart, amennyiben kitudódik a sír helye. Polcz személyes tárgyait még nem vehette át a család, ezeket csak akkor adja ki a bv-intézet, miután lezajlott a közjegyző által hitelesített hagyatéki eljárás.

 A nő két társával (Bogdán Józseffel és Kertész Józseffel) 2012-ben követte el a brutális tettet: meggyilkolták és elásták a 11 éves kisfiút, Szita Bencét. Bogdán és Kertész is tényleges életfogytot kapott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top