Teréz körúti robbantás: vallott a gyanúsított

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Részletes vallomást tett a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi. P. László ügyvédje szerint ügyfele saját maga döntött, hogy vallomást tesz. A kihallgatás eredményét az ügyészség várhatóan hétfőn teszi közzé.
Írta: | 2017. 02. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Részletes vallomást tett a nyomozóhatóságnak a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi. A gyanúsított védőügyvédje, Brunner Tamás úgy nyilatkozott, ügyfele saját elhatározásából döntött a vallomástétel mellett. A vallomásra szerdán és csütörtökön került sor, hosszasan és részletesen, a kihallgatás hétfőn folytatódik.

A nyomozás és ügyfele érdekeire hivatkozva Brunner Tamás többet nem árult el, de azt jelezte, várhatóan a hétfői kihallgatást követően az ügyészség ad részletes tájékoztatást a vallomás lényegéről, irányáról. Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére azt nyilatkozta, a nyomozás érdekeire tekintettel a kihallgatásról nem közölhetnek részleteket, az ugyanis sértené az eljárás érdekeit.

Mint ismeretes, szeptember 24-én éjjel robbantottak Budapest VI. kerületében. A Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen. Az elkövetéssel gyanúsított P. Lászlót október 19-én Keszthelyen fogták el.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus