Aktuális

Eldugott egy csomó pénzt, aztán elfelejtette

Kétszer is szerencséje volt egy idős férfinak, aki elfelejtette, hogy hova is rejtett el egy kisebb vagyont. A malacperselynek használt tévét először egy barátjának adta, aki harminc év után kidobta. A hulladékfeldolgozó munkatársai bukkantak rá a pénzre, és értesítették a rendőrséget.

Közel százezer kanadai dollárt, mintegy huszonkétmillió forintot rejtett el öreg tévéjében az évek alatt egy most 68 éves kanadai férfi. A pénzre akkor bukkantak rá, amikor a leselejtezett televíziók ártalmatlanításával foglakozó cég munkatársai szétbontották a tévékészüléket és a képcső mellett egy dobozra bukkantak, amiben ötvendolláros kötegekben lapult a százezer dollár.

A malacperselynek használt tévét harminc évvel ezelőtt ajándékozta oda a feledékeny férfi egy barátjának, aki a napokban selejtezte le és adta le a hulladékudvaron, mit sem tudva a kábelek és a képcső mellett pihenő tetemes összegről. A hulladékfeldolgozó vezetője nagyon büszke a munkatársaira, akik egyből értesítették a rendőrséget, amint ráleltek a rejtett pénzre. A rendőrök végül a pénz mellett heverő iratokból azonosították be annak gazdáját, aki teljesen elfeledkezett arról, hogy százezer dollárt rejtett el a tévében.

CNN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top