Aktuális

Szökött foglyot keres a rendőrség

Az ózdi rendőrség keresi azt a férfit, aki ellen a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A 46 éves férfit január 6-án látták utoljára, akkor azonban nyomtalanul eltűnt a hatóság szeme elől. A férfi ellen most már fogolyszökés miatt is nyomoznak.

A 46 éves farkaslyuki Oláh Jenő ellen fogolyszökés miatt indított eljárást az ózdi rendőrség. A férfival szemben még a Gödöllői Járásbíróság rendelt el lakhelyelhagyási tilalmat. A végzésben arra is kötelezték, hogy minden héten szerdán jelentkezzen a rendőrségen. Oláh Jenő utoljára január 6-án jelent meg a rendőrkapitányságon, azóta semmit nem tudni róla.

A férfi nyomtalanul eltűnt, a felkutatására tett nyomozás nem járt sikerrel, ezért a rendőrség most már a lakosság segítségét is kéri.

Fogolyszökés miatt keresik Oláh Jenőt
Fogolyszökés miatt keresik Oláh Jenőt

Ha bármilyen információtok van az eltűnt fogollyal kapcsolatosan, jelezhetitek az Ózdi Rendőrkapitányságon személyesen vagy a 48/570-070-es telefonszámon. Tárcsázhatjátok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 06-46/514-506-os telefonszámát, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok egyikét vagy az ingyenes 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top