Aktuális

Óriási a felháborodás – lecserélik a mozikban az üdítőket

Felháborodást kiváltó posztot tett közzé a Facebookon a Cinema City. Lecserélik az eddig kínált üdítőket. Volt Coca-Cola, nincs többé Coca-Cola.

A Cinema Citynél újabb fontos hírrel szolgálnak. Ezúttal ugyan nem mozibezárásról tájékoztattak vagy arról, hogy kivonulnának Magyarországról, de azért igen jelentős változást posztoltak a Facebookon. A kommentelők között máris óriási a felháborodás.

A közösségi oldalon arról tájékoztatnak, mostantól eltűnik a büfékből a Coca-Cola. Sőt a filmek előtt már Coca-Cola-reklámot sem láthattak az utóbbi időben a szemfüles moziba járók. Az üdítőital-kínálatot ugyanis ezentúl a legnagyobb konkurens, a Pepsi biztosítja. A változást, ahogyan a posztban fogalmaznak, “lépcsőzetesen” vezetik be.

Februárban a palackozott Coca-Cola tűnik el a hűtőpultokból, aztán áprilistól már a gépi kóla is Pepsi lesz. Ugyanakkor a jeges teákról sem kell a jövőben lemondaniuk azoknak, akik filmnézés közben szürcsölnék a hűsítőt, ugyanis a Lipton zöld és citromos teáit kínálják ezentúl.

Hogy a Cinema City bejelentése kinek jó hír avagy sem, mindenkire rábízzuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top