Aktuális

Ez történik ma, Valentin napján

Budapesten kedden reggel 06:53-kor kel fel a Nap, és 17:02-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. II.14.

Ezen a napon:

1936-ban Sztankay István születésnapja. 1957-ben lezárult a január 1-jén indított Operation Safe Haven, melynek keretében az amerikai hadsereg kb 15-21 ezer magyar 56-os menekültet szállított az Amerikai Egyesült Államokba repülőn és hajón. 2003-ban elpusztult Dolly, a birka, a világ első hivatalosan klónozott emlőse.

Ez történik ma, Valentin napján

A nap mottója:

A világ leggyönyörűbb pontja is jelentéktelenné válik, ha az ember egyedül telepszik melléje és a világ legjelentéktelenebb pontja is gyönyörűvé válik, ha két egymást szerető ember találkozik benne össze.

Nagy Endre

Névnap:

Február tizennegyedike Bálint, Valentin, Brúnó, Jozefa, Kirill, Konor, Konrád, Kurt, Kürt, Metód napja.

Február tizennegyedikén született:

Csermák József kalapácsvető olimpiai bajnok, Sztankay István színész

Időjárás:

Kedden országszerte sok lesz a napsütés, bár az Alföldön lehetnek tartósabban felhős, párás körzetek. Reggelre többfelé lehet pára, köd. Hajnalban -3, -9, délután 3-8 fok várható, frontmentes idő mellett.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Csak te adhatod meg magadnak azt, amiről azt gondolod, hogy másoktól kell megkapnod”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top