Aktuális

A pincében talált rá halott férjére

A családi ház pincéjében talált rá halott férjére a feleség. A 76 éves férfi arca csupa vér volt. Már napok óta keresték, eltűnését a rendőrségre is bejelentették.

A rendőrségen a 76 éves nyugdíjas férfi keresztfia tett bejelentést, miután az idős embert napok óta nem találták. A rendőrök képtelenek voltak bejutni a családi ház udvarára, ekkor értesítették a férfi feleségét, aki nem élt együtt férjével. A feleség többször is járt a férfi házánál, miután kiderült, nyomtalanul eltűnt, több napja nem látták.

A nő még üzenetet is hagyott az idős férfinek, hogy lányuk Svájcból kereste. Amikor a bejutott a házba a rendőrökkel együtt, először a szobában kereste férjét, majd átnézték az egész házat. A pincébe akkor ment le, amikor a bejáratnál meglátta a férfi kerékpárját és egy cipőt. Ekkor talált rá férje élettelen testére. Egyelőre nem tudni, baleset történt-e vagy esetleg meggyilkolták az idős urat. A rendőrség eljárást indított az ügyben – írja a Parameter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top