Aktuális

Figyeljünk együtt a környezetre!

Ebédre jönnek a gyerekek? Persze, hogy nem sajnáljuk rá az időt és energiát, hogy a kedvenc piacunkon a zöldségek legjavából válogassunk. Hiszen szeretteinknek mindenből a legjobbat szeretnénk adni.

Háziasszonyként sokféleképpen kifejezhetjük a család iránti szeretetünket. A gondoskodáshoz tálcán kínálják magukat a finom ételek, mert a közös étkezések összehozzák a családot. Nem véletlen, hogy már az előkészítésbe is beletesszük szívünk-lelkünk. 

Figyeljünk együtt a környezetre!

Ügyelünk rá, hogy a családi asztalra válogatott finomságok kerüljenek. A születésnapi diótorta töltelékét kétszer is átnézzük, hogy nem maradt-e benne héj; a gyümölcsleveshez alaposan megmossuk, és körültekintően kimagozzuk a cseresznyét, és a vasárnapi rántott hús sütéséhez is igyekszünk a legmegfelelőbb étolajat kiválasztani.

A Vénusznál mi is hasonlóan gondolkozunk. Fontos, hogy fogyasztóink – a mi nagy családunk – tudják, a finom ízek mellett kiemelt figyelmet fordítunk a felhasznált alapanyagokra is. Ahogy te, úgy a Vénusznál mi is odafigyelünk alapanyagainkra.

Figyeljünk együtt a környezetre!

Egyes 100% napraforgó-étolajaink csomagolásán már találkozhattál az ISCC PLUS logóval. Mit is jelent ez? Az ISCC PLUS egy nemzetközi szabvány, mely garantálja, hogy ISCC PLUS logóval ellátott termékeink előállításához szükséges alapanyag mennyiséget fenntartható gazdálkodásból szerezzük be.

Sőt, a tanúsítás kiterjed a teljes beszállítói láncra: a termőföldtől kezdve, a feldolgozáson át egészen a végtermék előállításáig. Vagyis ösztönözzük a fenntartható forrásból származó magok termesztését és a fenntartható gazdaságok működését.

A Vénusz termékek gyártása során figyelmet fordítunk a környezetvédelmi szempontokra is.  Például aprónak tűnő, ám fontos tény, hogy étolajaink gyártásakor környezetkímélőbb fizikai finomítást használjuk.

Némi odafigyeléssel te is sokat tehetsz a jövő generációiért! Ehhez hasznos tippeket olvashatsz weboldalunkon, ahol megismerheted fenntarthatósági törekvéseinket is.

Figyeljünk együtt a környezetre!

http://www.venusz.hu/fenntarthatosag

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top