Aktuális

Állatmentők szabadították ki az extrém helyre született cicákat

Állatmentőket kellett hívni azokhoz a kiscicához, akiket anyjuk egy búbos kemencében hozott világra, de nem akart velük előbújni, így a gazdik nem tudták, jól van-e mindenki. Előkerült a hőkamera, a csőkamera és a véső is.

Rendhagyó esethez riasztották az Állatmentő Ligát Budapest XVI. kerületébe. Egy búbos kemencéből kellett kimenteniük egy alomnyi kismacskát, mert anyjuk úgy gondolta, hogy a sötét és meleg, emberek által hozzáférhetetlen helyen lesz a legjobb világra hozni őket.

A szülés rendben lezajlott, a kiscicák cseperedtek, viszont a hely kezdett szűkössé válni számukra. Anyjuk nem volt hajlandó előhozni őket, a gazdik bontás nélkül pedig nem fértek hozzá a cicákhoz, akikről azt sem tudták, hogy a búbos kemence melyik részében laknak. Hívták tehát az Állatmentő Ligát, akik high-tech berendezésekkel felkutatták a kemencében a cicákat, majd a megfelelő helyen megbontották a padkát, és kiemelték a hat kiscicát.

A cicák egészségesek, csak a kemencét viselte meg a mentőakció.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top