Aktuális

Visszatér a kemény hideg hétvégére

Téli kirándulóidő lesz a hétvégén az előrejelzések szerint, a nappali hőmérséklet fagypont körül alakul majd, de lesz napsütés is.

Reggelenként köddel, néhol havazással és fagypont körüli nappali hőmérséklettel kell majd megbirkóznunk a hétvégén, az ország keleti felén éjszakánként visszatérnek a kemény mínuszok.

Pénteken reggel a csütörtök este képződött ködfoltok eloszlanak, és változó időre, több helyen is kisüt a nap, ám az ország középső harmadán erősen felhős maradhat az ég. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire mínusz 5 és mínusz 1 fok között, a legmagasabb hőmérséklet plusz 1-6 fok között várható.

Forrás: kiderul.hu
Szombati minimumok – Forrás: kiderul.hu

Szombaton, főként nyugaton, néhol havazás is várható. A Dunántúlon többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik a szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. Éjjel mínusz 8 és mínusz 3 fok között, napközben plusz 1-6 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap a hajnali párásság és ködfoltok feloszlása után több-kevesebb napsütésre is számítani lehet, számottevő csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 10 és mínusz 4, a maximum-hőmérséklet 1-5 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top