Aktuális

Rendhagyó segítséget kap az ablakon kidobott kislány

Rendhagyó módon támogatják a kis Johanna édesapját: családapák vetkőztek és adtak ki naptárt félmeztelen fotóikkal, hogy a bevételt az agysérülést szenvedett kislányt segítsék.

A most nyolcéves Johanna még 2014-ben szenvedett agykárosodást Tatabányán, miután anyja kilökte őt második emeleti lakásuk erkélyén, majd utánaugrott. A kislány agykárosodást szenvedett, míg az anya csonttörést és zúzódásokat. Azóta a kislányt az édesapja egyedül neveli, amihez anyagilag szeretne hozzájárulni a tatabányai motoros férfiakból álló TUnderground Club, akiket rendhagyó akciót találtak ki: félmeztelenre vetkőztek, lefotóztatták magukat, és Aputest címmel naptárt készítettek a képekből. A befolyó bevételt Johanna édesapjának ajánlják fel.

Sőt, a TC azt is elintézte, hogy az EBP-Tatabánya–BVSC Zugló vízilabda- mérkőzés közel kétszázezer forintos bevételét is a beteg kislány családja kapta meg.

Johanna anyját a Győri Ítélőtábla tavaly bűnösnek találta, és jogerősen 11 év fegyházbüntetésre ítélte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top