Aktuális

Kiakadt a net az orosz macskatetoválón

Az orosz tetoválóművész szfinx cicájának bőrét varrta ki különféle mintákkal, de az állatvédők szerint egyáltalán nem menő a dolog.

Az orosz tetoválóművész maga is egy rakás mintát visel a bőrén, így számára egyértelmű volt, hogy szőrtelen szfinx macskáját is teletetoválja majd. Alekszander mindig altatásban, fájdalomcsillapító adagolása mellett dolgozik a macska bőrén, amire többnyire Oroszországban jellemző börtöntetkókat (kártyákat, cigit, őrtornyot) varr – állítólag odafigyelve az állat bőrének speciális igényeire.

Kiakadt a net az orosz macskatetoválón
Kiakadt a net az orosz macskatetoválón 

A férfi beszámolója szerint Démon névre keresztelt cicája mindig gyorsan felépül a tetkókból, de az internet már nem ennyire lelkes: szerintük állatkínzás az, amit Alekszander művel a macskával. Már egy orosz állatvédő szervezet feje is felszólalt a témában, ő azt mondja, a szfinx cicák bőre nagyon érzékeny, ezért a tetoválás és az abból való gyógyulás nagyon is fájdalmas az állat számára, arról nem is beszélve, hogy a gyakori altatás is veszélyes, a szfinx macskáknál ugyanis kb. 50% esély van rá, hogy nem ébrednek fel belőle.

Kiakadt a net az orosz macskatetoválón

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top