Aktuális

Légpuskával lőttek le egy kis beagle-t

Hiába tettek feljelentést a rendőrségen Luna gazdái állatkínzás miatt, eddig semmi eredményt nem hozott az ügyben indított nyomozás. Luna egy négyéves beagle, akire légpuskából lőttek rá tavaly októberben, ám a napokban kimúlt.

Az aranyos, négyéves kis termetű beagle, Luna tavaly októberben kapott lövést egy légpuskából Velencén, ami átszakította a tüdejét. Hogy életét megmentsék, több napig mély altatásban tartották és megoperálták. Ám a felépülés nem ment zökkenőmentesen: a kutya a lövés után többször kapott epilepsziás rohamokat, azóta egyre gyakrabban. Legutóbb pár napja, s ebből már nem tért magához.

Luna
Luna

Luna a család két és féléves kisfia, Andris legjobb barátja volt, aki szerencsére sosem látta szenvedni Lunát, de így is nagyon hiányozni fog neki.

“Remélem, hogy ezen az a valaki kicsit elgondolkodik, és rájön, hogy nem ezt akarta, egy kisfiú mindennapjait, boldogságát tönkretenni, belerondítani egy kétgyermekes család életébe”  mondta a feol.hu-nak Andris édesanyja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top