Aktuális

Egy soroksári nőé Magyarország legnagyobb adótartozása

A magánszemélyek közül Zimmermann Györgyi tartozik a legtöbb pénzzel az adóhatóságnak, míg a cégek toplistás adósa majd hatmilliárd forintot nem fizetett be.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal friss adóslistájáról szemezgetett a Napi.hu, és találta meg a magányszemélyek között Magyarország legnagyobb adósát: a soroksári Zimmermann Györgyit. A nővel szemben 520 millió forint adótartozást és további 1,076 milliárd forint bírság- és kamattartozást tart nyilván az adóhatóság.

A cégek között egy libanoni offshore cég, az élelmiszeripari nagykereskedő World Exchange SAL Magyarországi Fióktelepéé a legnagyobb adótartozás Magyarországon, összesen 5,9 milliárd forint megállapított adóhiánnyal és 12,7 milliárd forint kiszabott bírság- és kamattartozással. 

A második legnagyobb, nem magánszemély adós 3,4 milliárd forint adótartozással az üzemanyag- és tüzelőanyag-nagykereskedelemmel foglalkozó Topdynamic Kft.

A jelentős összeggel adósok listáját itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top