Aktuális

Leégett az ingyennyaralást kínáló házaspár otthona

Az elmúlt években egy házaspár sok szegény családon segített. Most ők kerültek bajba.

Valószínűleg sokan emlékeznek Margitra és Attilára, akik két évvel ezelőtt felhívást tettek közzé a közösségi oldalon. Ingyennyaralást kínáltak rászorulóknak – saját házukban, bár ők sem különösebben gazdag emberek.

Egy 50 négyzetméteres faházban élnek Sümegcsehin. Az akkori felajánlásuk mozgalommá nőtte ki magát, és nekik köszönhetően már csaknem ezer család nyaralhatott országszerte jószívű vendéglátóknál.

“Nem kell ahhoz gazdagnak lenni, nem kell ahhoz milliókkal rendelkezni, hogy segíteni tudjunk másoknak” – mondta akkor Margit, akinek felhívására pár nap alatt négyszázan jelentkeztek.

Két év telt el azóta. És ebben a pillanatban még nem lehet tudni, hogy idén nyáron nemhogy nyaral-e egyáltalán bárki Margitéknál, de ők maguknak lesz-e hol lakniuk. A gyönyörű faházuk ugyanis hat nappal ezelőtt leégett, minden bútoruk, vagyonuk odalett.

Az RTL Klubon látható műsor, a Házon kívül stábja látogatta meg őket. A ma esti adásból kiderül, hogy a házaspár hol húzza meg magát ezekben a napokban, és hogyan tervezik a talpra állást. Csak remélni tudjuk, hogy ahogy ők segítettek másokon, úgy most majd értük fognak össze a jóérzésű emberek. 

Adás: február 1. szerda, 22.35, RTL Klub

Leégett az ingyen nyaralást kínáló házaspár otthona

 

Leégett az ingyen nyaralást kínáló házaspár otthona

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top