Aktuális

Ne engedd be a lakásba ezt a férfit, mert csaló! – videó

Az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát egy férfi Budapesten, így jutott be egy idős férfi lakásába, ahonnan készpénzt lopott. A ház biztonsági kamerája felvette a trükkös tolvajt.

Egy eddig ismeretlen trükkös tolvaj  2017. január 30-án 13 óra körül úgy jutott be egy Budapest VI., Szondi utcai lakásba, hogy az áramszolgáltató munkatársának adta ki magát. Az álmunkatárs úgy tett, mintha ellenőrzést végezne, majd az idős férfi páncélkazettájából ellopta a készpénzt. A tolvajról a ház biztonsági kamerája jó minőségű videofelvételt készített.

Ez a férfi lopta el egy idős bácsi pénzét:

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a férfit, vagy a bűncselekményről további információkkal rendelkezik, az hívja a 06-1-461-8141-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top