Aktuális

Leemelte a polcról a tévét, aztán visszakérte az árát a trükkös csaló

Még épp csak véget ért a január, ez a férfi máris megszerezte a 2017 trükkös csalója címet. Bement az egyik Aldiba, a polcról leemelt egy tévét, aztán odavitte az eladónak, hogy visszacserélné.

Az egészen gátlástalan csaló egyszerűen odavitte az Aldi dolgozójának a tévét, közölte vele, hogy nem tetszik, ezért inkább visszacserélné. Az eladó jóhiszeműen még a számlát sem kérte, egyszerűen visszaadta a férfinek a készülék árát.

Majdnem tökéletesre sikeredett a csalás, csakhogy a férfi pechére nem számolt a biztonsági kamerával, amely onnantól kezdve, hogy leemelte a tévét és odavitte az eladónak, minden pillanatot rögzített. Így most már eljárás indult a trükkös csaló ellen, akit még keres a rendőrség.

Hogy megdöbbentő pofátlanság? Kétségtelen. Főként ha hozzátesszük, a férfi udvariasan még meg is köszönte az eladó segítségét, sőt elnézést is kért az okozott kellemetlenségéért. A csaló 330 angol fonttal (cca. 120 ezer forint) károsította meg a boltot.

Leemelte a tévét a polcról, aztán szólt az eladónak, hogy visszahozta
Leemelte a tévét a polcról, aztán szólt az eladónak, hogy visszahozta

(The LAD Bible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top