Aktuális

Döbbenetes! Kerekesszéket lopott egy gimnazista

Mindössze 16 éves az a gimnazista fiú, aki még tavaly szeptemberben Békéscsabán egy társasház lépcsőházából lopta el az elektromos kerekesszéket.

Békéscsabán az egyik Kazinczy utcai társasház lépcsőházából lopta el még tavaly szeptember végén a 16 éves gimnazista fiú az elektromos kerekesszéket. Nem volt szerencséje, mert a lopást biztonsági kamera rögzítette. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az esetet követően pedig felhívásban tette közzé a felvételt.

A gimnazista fiú az egyik internetes oldalon látta a róla készült képeket, ezután szüleinek is bevallotta, mit tett. A kerekesszéket a házuk melléképületéből az édesanya vitte vissza arra a környékre, ahonnan a gyerek ellopta. Leállította egy bokorhoz, ott találta meg a tulajdonos egyik ismerőse, aki visszavitte a nőnek.

A Beol.hu úgy tudja, a középiskolás fiút a rendőrség lopással gyanúsítja. A nyomozást a Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya időközben lezárta, a nyomozati iratokat pedig vádemelési javaslattal a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre továbbította.

Békéscsabán a Kazinczy utca egyik társasházából lopta el a fiú a kerekesszéket

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top