Aktuális

Ez történik ma, Bridget Fonda szülinapján

Budapesten péntek reggel 07:19-kor kel fel a nap, és 16:34-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 27.

Ezen a napon:

1964-ben Bridget Fonda születésnapja. 1967-ben az Apollo–1 űrhajóban, még a Földön tűz következtében hősi halált halt három amerikai űrhajós. 2010-ben az Apple bemutatja az iPad nevű táblagépet.

Ez történik ma, Bridget Fonda szülinapján

A nap mottója:

“A világ nem egy kisdedóvó. De éppen ezért, mivel a világ ennyire tele van kihívásokkal és nehézségekkel, néha muszáj, hogy az ember túllépjen az általa ismert valóságon, és egy magasabb szintű tekintélyhez fordulva próbáljon vigasztalást nyerni.”

Elizabeth M. Gilbert

Névnap:

Január 27-e Angelika, Andelin, Angyal, Angyalka, Botár, Janek, Krizosztom, Lotár és Vincencia napja.

Január 27-én született:

Árpádházi Szent Margit, Mihail Barisnyikov, Pap Vera és Bridget Fonda színésznő

Időjárás:

Pénteken többfelé lesz tartósan borongós, ködös az idő, a szelesebb északnyugati tájak kivételével. A hóval borított, tartósabban derült tájakon hajnalban –20 fok körüli fagy lehet. Napközben –1, –8 fok várható. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Van egy olyan terved, amit mindenki ellenez körülötted? Remek hír! Ha ezt a tervet a szíved diktálja (és nem a bosszúvágy), akkor vágj bele, és valósítsd meg!” A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top