Aktuális

Ez történik ma, Esztergályos Cecília szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 07:20-kor kel fel a Nap, és 16:32-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. I.26.

Ezen a napon:

1788-ban Arthur Phillip angol kapitány 1030 bevándorlóval (ebből 736 fegyenc) megérkezik Ausztráliába, és Sydneyben megalapítja a kontinens első gyarmatát, melynek kormányzója lesz. 1908-ban Kronberger Lily műkorcsolyázónő megszerezte a magyar sporttörténelem első világbajnoki aranyérmét. 1943-ban Esztergályos Cecília születésnapja.

 

Ez történik ma, Esztergályos Cecília szülinapján

A nap mottója:

Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.

Rolf-Dieter Heuer

Névnap:

Január huszonhatodika Paula, Vanda, Balambér, Polikárp, Ticián, Tittína és Valda napja.

Január huszonhatodikán született:

Paul Newman színész, Wayne Gretzky jégkorongozó, Esztergályos Cecília színésznő és Várszegi Asztrik főapát

Időjárás:

Csütörtökön napos időre készülhetünk, tartósabban felhős, ködös tájak elsősorban délen, délnyugaton lehetnek. A keleti-északkeleti szél átmenetileg megélénkülhet. Hajnalban -5, -16, napközben -6, +2 fokot mérhetünk. 

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Ma mindent felelősségteljesen végzel, és mindenbe beleadsz apait-anyait. Ennek meg is lesz az eredménye, hiszen most sokkal könnyebben éred el a célodat, amiért felelősségteljesen megdolgozol”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top