Aktuális

A szegedi vonat mosdójában akarta a nőt megerőszakolni

A legdurvább filmekbe illő jelenet zajlott le a minap a Budapest és Szeged között közlekedő kora reggeli személyvonaton. Az egyik utas hajnali 4 óra körül a mosdóba ment, majd amikor kilépett volna onnan, egy férfi állta útját, és visszalökte a helyiségbe. Rettenetes lehetett, ami ez után történt.

Horrorba illő pillanatokat élt át a Szeged felé közlekedő vonaton az a nő, akit egy férfi a mosdóban akart megerőszakolni. Az eset a Budapest Nyugati pályaudvar és Szeged között közlekedő személyvonaton történt. Nem sokkal azt követően, hogy a vonat kigördült a végállomásról, a nő gyanútlanul kiment a mosdóba. Amikor végzett, és kinyitotta az ajtót, a folyosón már várt rá valaki.

Egy férfi állt vele szemben, aki visszalökte a mosdóba, fogdosta, majd letépte a ruháját. Hiába kiabált segítségért, a férfi eltökélt szándéka volt, hogy megerőszakolja. Szexuális vágyát akár a másik élete árán is kielégítette volna. A nő mindent megtett, hogy ellenálljon, erre a férfi fojtogatni kezdte, emiatt rövid időre az eszméletét is elveszítette.

A férfi durván megütötte a nő arcát, majd a mosdó falába verte. Amikor a nő szája vérezni kezdett, és közeledett a vecsési állomás, a férfi letépte a nő övtáskáját, kilépett a fülkéből, és leugrott a vonatról. Futva menekült a vecsési állomásról, a rendőrség ugyanakkor gyorsan elfogta, tárgyalása szerdán kezdődik a Budapest Környéki Törvényszéken – tudta meg a Blikk.

Vecsésen ugrott le a vonatról az erőszakoskodó férfi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top