Aktuális

Veronai buszbaleset: életben maradhatott az egyik sofőr

Elképzelhető, hogy a kórházban fekvő, egyik súlyos sérült a autóbusz egyik sofőrje.

Az egyik békéscsabai buszvezető valóban életét vesztette a Veronában történt, 16 halálos áldozatot követelő balesetben, a másik azonban él, kómában fekszik – írja a beol.hu.

Bár a híradások korábban arról szóltak, hogy az egyik sofőr a helyszínen, a másik pedig néhány órával később, a kórházban halt bele sérüléseibe, a portál azt állítja, hogy több helyről olyan, nem hivatalos információ jutott tudomásukra, miszerint az egyik sofőr életben van.

A szerencsétlenül járt buszon 54 utas és 2 magyar állampolgárságú sofőr tartózkodott. Az utasok között 43 fiatalkorú és 11 felnőtt volt. A hivatalos információk alapján 16 halottja van a balesetnek, 6 sérültet kórházban ápolnak, közülük ketten válságos állapotban vannak. A tárcavezető tájékoztatása alapján egyelőre nem tudták azonosítani a halottakat és a válságos állapotban lévő sérülteket. Így az egyik sérült valóban lehet valamelyik buszsofőr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top