Aktuális

Veronai buszbaleset: Nem volt műszaki hiba, de féknyom sem

A vizsgálatok alatt mindeddig semmi olyan nyomot nem találtak a hatóságok, amely műszaki meghibásodásra utalna a múlt pénteki veronai buszbalesetben. Féknyomot sem találtak.

Nem találtak műszaki meghibásodásra utaló nyomokat az olasz hatóságok a péntek este Veronánál balesetet szenvedett és kiégett magyar busznál. Azt az információt viszont megerősítették az olasz hatóságok, hogy féknyomot sem találtak a busz mögött. A túlélők meghallgatásából azt a következtetést vonták le, hogy az elmondottakban nincs ellentmondás, és semmilyen rendkívüli esetről, fejleményről nem számolt be senki a balesetet megelőző percek tekintetében.

A már hazaszállított két válságos állapotú sérült állapota nem romlott, de a súlyos égési sérülést szenvedett sérülten bőrátültetést kellett végezni. Jelenleg a helyszínen már csak egy áldozat rokonai tartózkodnak, az ő hazaszállításukat is konzuli segítséggel megszervezik. A holttestek azonosításához szükséges minden DNS-mintát már levették a hozzátartozóktól, a földi maradványokat azonosításuk után hazaszállítják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top