Aktuális

Drámai meccset vesztett a magyar kézilabda-válogatott

Szoros meccsen, felkészülten játszott a négy közé jutásért a magyar férfi kézilabda-válogatott a norvégok nemzeti kerete ellen, ám nem sikerült a bravúr, a norvégok jutottak tovább.

Miután meglepetésszerű győzelmet aratott a magyar férfi kézilabda-válogatott legutóbbi meccsén a dánok ellen, a Franciaországban rendezett férfi kézilabda-világbajnokságon, bejutott a legjobb nyolc közé. Ám a norvégok elleni bravúr nem jött össze, drámai meccsen 31-28-ra kikapott a magyar válogatott.

A meccset a norvégok kezdték jobban, a magyarok első lőtt góljára a norvégok öt másikkal válaszoltak, mire a magyar csapat újra gólt tudott szerezni. Az első félidő elején megilletődött magyar csapat a félidő második felében összeszedte magát, és ledolgozott valamennyit az egyre növő gólkülönbségből, de elfáradtak a félidő végére, amit 17-10-es állással fejeztek be.

A második félidőben hiába lőttünk hétméterest, és voltunk többször is emberelőnyben, a norvég csapat végig fölényben játszott. A magyar válogatott vért izzadva próbálta meg a lehetetlent, a második félidő  utolsó hat percben csak mi találtunk kapuba, a meccset végül mégis a norvégok nyerték 31-28-ra, megérdemelten jutottak az elődöntőbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top