Aktuális

A reptéren fagyott halálra a kutya, akit gazdái nem vihettek fel a repülőre

A család Oroszországból utazott Németországba, majd mikor kiderült, hogy kutyájuk nem repülhet velük, otthagyták az állatot a repülőtér előtt. A kutya nem élte túl az orosz hideget.

Az orosz család Németországba utazott, az utazásra pedig kis testű fehér kutyájukat is vinni szerették volna, de amikor a reptérre értek, kiderült, hogy nem intézték el a megfelelő papírmunkát, így az állatot nem engedhették fel a gépre. A család ettől függetlenül utazni akart, szóval nemes egyszerűséggel kikötötték az állatot valahol a reptér elhagyatott részén az orosz fagyban.

A reptéren fagyott halálra a kutya, akit gazdái nem vihettek fel a repülőre

Csak három nappal később, a mit sem sejtő gyerekek kétségbeesett kérdéseinek hatására kezdték a szülők az interneten kerestetni a kutyát (még jutalmat is felajánlottak a megtalálónak), az állat azonban addigra már halálra fagyott az orosz hidegben.

Az eset hallatán állatvédők petíciót indítottak az állatkínzó házaspár megbüntetésére, és a kezdeményezést máris 7000-en aláírták. A férfi az utazás előtt reptéri dolgozóknak azt mondta, egy ismerős jött el a kutyáért.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top