Aktuális

Nyílt napra ment, azóta nyoma veszett a 15 éves lánynak

Az elmúlt hét szerda reggel még felszállt a Vácra tartó autóbuszra a 15 éves, azóta nyomtalanul eltűnt és életjelet sem adott magáról. Segítsetek megtalálni Krisztinát.

A 15 éves lány 2017. január 18-án, szerdán a korai autóbusszal Vácra indult egy nyílt napra, majd nyomtalanul eltűnt, azóta életjelet sem adott magáról. Gáspár Krisztina 15 éves, eltűnése előtt Kemencén lakott szüleivel.

A diáklány körülbelül 164 centiméter magas, testsúlya 50 kilogramm, szeme kék színű, haja barna, hosszú. Eltűnésekor rövid fekete kapucnis kabátot, szűk nadrágot, rövid szárú prémes bakancsot viselt, nagyméretű lakktáskát vitt magával.

A lány eltűnését szülei a rendőrségen bejelentették. Ha bármilyen információval rendelkeztek Krisztina hollétével kapcsolatosan, jelezhetitek a legközelebbi rendőrségen, vagy hívhatjátok a 06-80-555-111 ingyenes Telefontanú zöld számot, valamint a 107-es és 112-es központi segélyhívó számokat.

Kemencéről indult Vácra az eltűnt 15 éves lány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top