Aktuális

A legdurvább két hetükön vannak túl a váci mentők

Két hete nincs fűtés a váci mentőállomáson, erről árulkodik az egyik mentő Facebook-posztja. Amikor a pótfűtés elromlott, reggelre –12 fokig süllyedt a hőmérséklet az állomáson. Szerencsére már dolgoznak a szerelők az új kazánon.

A legnagyobb hidegben romlott el a váci mentőállomás fűtése, amit aztán egy PB gázpalackról működő hőlégbefúvóval igyekeztek pótolni a mentőszolgálat munkatársai. Egy ideig működött a bizarr kinézetű eszköz, ám ma reggelre ez is elromlott. Az eredmény az lett, hogy –12 °C-ig csökkent a hőmérséklet a mentőállomáson.

A legdurvább két hetükön vannak túl a váci mentők

Minderről egy Facebook-posztban panaszkodik a mentőállomás egyik dolgozója. Szerencsére az is kiderül a kommentekből, hogy szerelők érkeztek, akik elkezdték az új kazán beüzemelését. Az átmeneti időre pedig kölcsönkaptak egy működő hőlégbefúvót is.

“Szép fagyos reggelt mindenkinek -12 c ra ébredtünk !! És immár 2 hete nincs fűtés szeretett mentőállomásunkon ! Ilyen pb gázzal műnködő fűtés lett volna ,amit egy bajtársunk szerzett de ez is elromlott ! Csak ,hogy érezzük a törődést 2 hete a legnagyobb hidigben se fűtés se melegvíz de van jégvirág az legalább szép nem úgy mint a valóság !” – írja a mentős a Facebookon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top