Aktuális

Elhallgatják az igazságot Schumacher állapotáról

Úgy gondolja Michalel Schumacher egykor menedzsere, hogy a pilóta családja elhallgatja a síbalesetben megsérült versenyző állapotát, pedig ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba.

Willi Webber, a hétszeres Forma–1-világbajnok menedzsere szerint Michael Schumacher családja elhallgatja az igazságot a pilóta egészségügyi állapotával kapcsolatban. Schumacher még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet a Francia Alpokban, melynek pontos következményeit a mai napig nem ismeri a nyilvánosság. Michael Schumachert azóta svájci otthonában ápolják.

Webber a Bunte című német lapnak elmondta, hiába kérte sokszor a családot, hogy öntsenek tiszta vizet a pohárba, a mai napig nem fogadták meg a tanácsát. A család magánügyként kezeli Schumacher egészségi állapotát, ám egyes kollégáinak – Ross Brawnnak vagy Felipe Massának – Webberrel ellentétben engedélyezik a látogatást. Mindezek ellenére a menedzser a lapnak elismeri, hogy a mai napig bízik Michael felépülésében.

Amikor egyedül vagyok otthon, és csörög a telefon, gyakran arra gondolok, talán Michael az, és mindjárt beleszól, hogy »Willi, mi újság?« A remény hal meg utoljára…” – mondta. 

Origo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top