Aktuális

Három karakterrel lefagyasztható az iPhone

Nem kell hekkeriskolát végezni ahhoz, hogy távolról lefagyasszunk egy iPhone-t, csupán három karaktert kell küldeni a telefonra.

Újabb üzenetben küldhető “ajándékra” hívja fel a figyelmet a Mashable, amivel iPhone-os ismerőseinket bosszanthatjuk egy kicsit. Létezik három karakter, amelyekkel néhány percre teljesen lefagyasztható az Apple telefonja. A hibajelenség szerencsére csak az iOS 10.2 előtti operációs rendszereken jelentkezik, így aki nem odázza el a rendszerfrissítéseket, nem érheti meglepetés.

Az iPhone-fagyasztó három karakter

A három karakter, ami padlóra küldi az iPhone-okat, az nem más, mint egy fehér zászló, egy nulla és egy szivárvány. Az EverythingApplePro szerint az történik ilyenkor a telefonnal, hogy az üzenetek app megpróbálja összefűzni a zászlót a szivárvánnyal, azonban a zászló és a szivárvány közé ékelődött nulla miatt ez nem sikerül neki, de azért egyre csak próbálkozik. Több perc is eltelhet addig, amíg újra működőképes lesz a telefon.

Az EverythingApplePro videójában láthatunk egy másik trükköt is, amitől összeomlanak az iPhone-ok, ehhez egy lényegesen hosszabb karakterláncot kell küldenünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top